onsdag 21. oktober 2009

Discoteppe...


Her jobbes det fortsatt med kjøkken, og nå er vi snart helt klare. Neste uke kommer kjøkkenluker, og etter at jeg har skrevet ferdig dette innlegget, skal jeg male veggen ferdig. Fargen jeg har valgt til kjøkkenet er turkis, og det ser veldig bra ut, et rom som kommer til å være energigivende å være i. Etterhvert skal gulvet males grått, slik som jeg også har gjordt i matrommet, som man så vidt kan skimte på bildene. Kjøkkenet kan brukes nå, og det er virkelig herlig å endelig kunne pakke opp eget kjøkkenutstyr.
I helgen rakk jeg en liten tur innom en av mine favoritt bruktbutikker, og da fant jeg denne arkivboksen til 20 kroner. Fra før har jeg en lignende boks som jeg bruker til å ha cd'er i. Under boksen kan dere skimte et teppe som jeg kjøpte på Ikea til å ha i matrommet. Jeg hadde med meg sønnen min for å handle, også spurte jeg han hvordan teppe han synes vi skulle kjøpe til matrommet vårt. Jo, det kunne han gjerne hjelpe meg med å finne. Han synes absolutt at vi skulle kjøpe et discoteppe! Ja, det var vel bra for meg at det ikke fantes noe sånt der...Ha en riktig fin dag!

10 kommentarer:

 1. Underbara lådor!!
  Kram Kathrine!

  SvarSlett
 2. Hahaha, discoteppe faktisk! Hvor i all verden har han sett det? Fin arkivboks. DU må ta meg med på den bruktbutikken når jeg kommer til jul! Ja, det er vel greit jeg feirer jul med dere i år?

  SvarSlett
 3. Den bruktbutikken der vil jeg på og! Jeg blir med Anna til jul, jeg, håper det er greit? ;)

  SvarSlett
 4. Så fantastiske arkivbokser! Virkelig gode funn!
  Det høres spennende ut med turkis kjøkken. Gråe kjøkkengulv står høyt oppe på min ønskeliste også. Det er bare så fint, men må nok bearbeide mannen litt,hi.hi....
  Ha en fin helg og lykkke til med malingen!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 5. Hei, og takk for en fin kommentar! :)
  Jeg har ikke undersøkt så mye rundt dette med kosthold og adhd, men man skal ikke se bortifra at noe kan fungere :) Jeg tror også at trening kan være veldig bra siden jeg har hatt det som lidenskap før, og det gjorde meg "roligere" og gladere :)

  Gleder meg til å følge bloggen din videre!
  Ha en flott helg :D

  SvarSlett
 6. Wow, vilka fina fynd, allt är så billigt i Sverige. Ingredienser och recept på egna hud- och hårvårdsprodukter hittar du tex. på www.crearome.se

  SvarSlett
 7. Ringer du? Jeg skal bestille flybiletter til jul. Men er jo bare opptatt når jeg ringer dere!

  SvarSlett
 8. Det blir herlig med eget kjøkken, og turkise vegger - det blir spennende å se!!! Så bra at dere ikke fant noe discoteppe.... Ønsker deg en fin dag!

  SvarSlett
 9. Vilka härliga gamla boxar du fyndat..:) så är man hemma igen efter underbara dagar och nu är det bara att ta tag i allt som väntar på mig, ser fram emot bilder från ditt nya kök, ha en fin dag och håller tummarna för dig på utlottningen, klem VIOLA

  SvarSlett